Uppdatering Alfrida

http://media.wetterso.se/2019/03/Alfrida_Träd.png
Klicka på länken ovan för att förstora bilden

Nedan är en kopia på emailet som var utskickat av Arne Leeb angående vindfällen efter Alfrida.
Ni som inte har fått mailet skriv gärna upp er på vår kontaktlista.
http://wetterso.se/kontaktformular/
Vi har även plottat ut vindfällen på en kartan ovanför. Tänk på att koordinaterna inte är exakta (+/- 20m).


Hej igen,
Ni undrar säkert hur det går med vårt gemensamma projekt för röjning av vindfällen på våra öar. Vi för nu diskussioner med två entreprenörer om hjälp med jobbet. Dock har det tagit längre tid att få besked än vad vi förväntat oss och något bindande besked kan vi ännu inte ge. Det är ju många som vill ha hjälp i närområdet och prioriteten är områden på fastlandet och på de öar som har åretruntboende.
Vi har dock kommit så långt att vi inventerat både Stora Aspö och Vättersö mer i detalj och jag bifogar de listor Lars Höög har hjälpt oss med vid entreprenörernas besiktningar. Ni som ännu inte har haft möjlighet att själva besiktiga era tomter kan nu få en uppfattning om omfattningen av vindfällen efter Alfridas härjningar. Vi tar dock inte något ansvar för exakta positioner då precisionen i våra hjälpmedel ligger på +/- 20 m och tomtpinnar varit svåra att hitta i snön. 
Ni som redan har bokat hjälp återkommer jag till så snart mer information finns. Ni som inte gjort det men nu önskar hjälp maila mig.
Återkommer med mer information så snart vi får den.
Bästa hälsningar
Arne Leeb

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.